torstai 8. maaliskuuta 2012

Hyvää naistenpäivää!!

Huomenta, eilinen päivä oli taivaallinen. Aamulla puoli kymmenen Posti-Pate kiikutti uuden kitarani Epiphone The Dot Eb Ch:n minulle. Kokomusta kaunokainen soi kuin enkeli. Lisäilen kuvia tänne perjantain jälkeen kunhan saan kameran. Silmäystäkään en nukkunut sillä olin odottanut tuota lähetystä jo sen verta pitkään. Ja tulihan tuota sitten koko päivä aina tuonne pikkutunneille asti soitettua.
Päivällä käväsin keskustassa ja eisssaatana, mitä sielä näen: KATUSOITTAJA, miinus viiden asteen pakkasessa akustisen kanssa laulamassa. Mitä helvettiä, kaverin kanssa siinä tsiigailtiin sitä touhua ja nämä laulaa tämän mukana. Kun tämä drubaduuri oli lopettanut niin kokeilin itsekkin että miten tuo luonnistuu siinä ilmassa tuo soittaminen, niin ne kielet oli aivan saatanan kylmät. Ja tuntu ettei sormet liiku mihinkään, asiaahan ei helpottanut ainakaan yhtään navakka pohjoistuuli. Noh, tulipa sitten sitäkin kokeiltua.
Nyt kauhea hammassärky päällänsä ja ensiviikolla vasta pääsee hammaslekurille. Vittu että on perseestä, mutta huomenna viinaa koneeseen niin eiköhän helpota(ainakin hetkellisesti).

Neuvonen, Sick Planet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti